mamaminka.si je spletna trgovina katero upravlja podjetje Galavita d.o.o., Lljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik.
Prosimo vas, da pred nakupom natančno preberete in upoštevate Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da NE uporabljate zgoraj navedene spletne trgovine. Galavita d.o.o, si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani mamaminka.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam svetujemo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.
Cene
Vse cene v spletni trgovini mamaminka.si so navedene v EUR in vključujejo tudi davek na dodano vrednost (DDV), razen kjer je napisano, da cena DDV ne vključuje. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do razprodaje zalog.
Dobavni rok
Spletna trgovina mamaminka.si se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v čim krajšem roku, predvidoma do 7 delovnih dni. (razen če pri izdelku ne piše drugače) Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.
Dostava ali prevzem
Blago dostavlja paketna služba . V primeru, da v času dostave niste dosegljivi na naslovu, ki sta za dostavo navedli v naročilu, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti. V primeru večjih naročil, pa se bo dostavljalec dogovoril z vami o času dostave. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. Predvideni rok dostave je do 7 delovnih dni.  V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.
Varovanje podatkov in zasebnost
Podjetje Galavita d.o.o se zavezuje skrbno varovati podatke o kupcih (osebne podatke, podatke o nakupih), ki jih pridobi na spletnem mestu mamaminka.si in zbrane podatke uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. 
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini mamaminka.si je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev naše spletne trgovine.
Odgovornosti
Galavita d.o.o se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije.
Vendar pa Galavita d.o.o ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani mamaminka.si
Plačila
Spletna trgovina mamaminka.si nudi možnost plačila z sistemom Pay Pal, po predračunu ali z plačilom ob dostavi.
Garancija
Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Garancije ni mogoče uveljavljati za popravilo okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.
Naročila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri Galavita d.o.o Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja Galavita d.o.o (dostop osebno ali po telefonu). Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti.
Postopek nakupa - sklenitev pogodbe
Izbor artiklov - oddaja naročila kupec izbere artikle, ki jih želi v košarici ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "arhivu" na strežniku ponudnika.
Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena
V roku najkasneje 24 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.
Dobava izdelkov
Za izdelke na zalogi je dobava blaga do 7 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 4 tedne po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili ter garancijskim listom.

Vračilo blaga
V primeru, da želi kupec odstopiti od pogodbe iz kakršnega koli razloga, mora to pisno sporočiti prodajalcu v roku 14 dni na spodaj navedeni naslov ali po e-pošti: info@mamaminka.si. Rok 14 dni začne teči naslednji dan po prejemu blaga. V kolikor kupec odstopa od pogodbe po prejemu blaga, mora prodajalcu blago vrniti v roku 30 dni po poslanem pisnem sporočilu odstopa od pogodbe. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je bilo blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegov količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Prodajalec vrne kupnino najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se tudi šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.
Blago se lahko vrne osebno ali po pošti na naslov:


Galavita d.o.o, Lljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Slovenija

8. POMOČ
Kupec dobi dodatne informacije in pomoč:
- preko elektronske pošte: info@mamaminka.si
- na telefonu št.: 040 467 467 (od ponedeljka do petka, od 09-16. ure)

Izdelek dodan v seznam želja
Product added to compare.

Sprejemam politiko uporabe piškotkov. Več o tem tukaj=>