Besedila, njihovo oblikovanje in drugi grafični prikazi v sklopu spletne trgovine so last podjetja GALAVITA d.o.o.

Vsebine spletne strani je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene in se ne smejo prepisovati, razmnoževati oziroma kako drugače razširjati. Zbiranje podatkov s te spletne trgovine za potrebe reproduciranja, javnega objavljanja, prodajanja ali kakršnegakoli posredovanja v katerikoli obliki, je brez pisnega soglasja podjetja GALAVITA d.o.o. prepovedano. Trudili se bomo objavljati točne in najnovejše podatke, vendar za točnost podatkov ne prevzemamo odgovornosti. Vsi uporabniki uporabljajo vso objavljeno vsebino na lastno odgovornost!

Podatki, ki jih zbiramo z namenom nemotenega poslovanja
Ime, priimek in naslov za dostavo.
Telefonska številka za morebitno preverjanje podatkov naročila.
Elektronski naslov za obveščanje o poteku nakupa in novostih na spletni strani.

Varstvo osebnih podatkov
Izdane račune se arhivira na sedežu podjetja GALAVITA d.o.o. Dostop do njih lahko zahtevate po elektronski pošti ali na naslovu podjetja.
Podjetje GALAVITA d.o.o. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam.
V spletni trgovini obstajajo povezave na druge spletne strani, katere niso v lasti podjetja GALAVITA d.o.o. in za katere le-ta ne more zagotoviti varnosti osebnih podatkov.

Privolitev
Z uporabo spletnih strani se hkrati tudi strinjate z navedenimi pogoji uporabe vaših osebnih podatkov.

Izdelek dodan v seznam želja
Product added to compare.

Sprejemam politiko uporabe piškotkov. Več o tem tukaj=>